Wie zijn wij

Voor jouw veiligheid,
Voor ieder zijn veiligheid,
Medisch verantwoord!

Mkapjes.nl is een onderdeel van Meditec B.V., leverancier van disposable materialen voor ziekenhuizen, klinieken en gezondheidscentra. Door de grote vraag naar beschermende kleding, zoals mondkapjes, is deze webshop gelanceerd. Zo kunnen ook andere bedrijven. instellingen en particulieren eenvoudig en voordeling mondkapjes bestellen.
school-5058305_1920

Veilig & comfortabel

face-mask-4986596_1920

Medisch goedgekeurd

coronavirus-4947290_1920

Grote hoeveelheden

Nog handig om te weten:

Meer informatie over ons,
over mkapjes.nl

Let op welk type mondkapje je aanschaft. In Nederland worden veel stofmaskers aangeboden. Deze bieden geen bacteriële bescherming. Alle mondkapjes op Mkapjes.nl worden geproduceerd door fabrikanten die werken met de juiste grondstoffen en die voldoen aan de eisen die worden gesteld door de medische sector.

Al onze artikelen zijn voorzien van de benodigde certificaten en worden in Nederland door onafhankelijke partijen getoetst op kwaliteit. Als medisch leverancier hebben wij veel ervaring als het gaat om productkwaliteit. Daarom werken wij uitsluitend samen met fabrikanten van mondneusmakers die ook vóór de coronacrisis mondkapjes produceerde. Dit betekend dat onze fabrikanten jaren lange ervaring hebben en uitsluitend kwalitatief goede mondkapjes leveren.

De mondneusmakers (mondkapjes) zijn CE gecertificeerd, geproduceerd conform de ISO13485, NEN-EN 14683 norm, Classification: I Rule: Rule 1, Annex VIII, EU Medical Device Regulation (2017/745), Onze voorraad wordt wekelijks aangevuld, maar deze blijft beperkt. Zorginstellingen krijgen voorrang op bestellingen.

MEER VRAGEN?

Neem dan gerust contact op!

Over mkapjes.nl